menu

The blog

Here’s a selection of our finest articles. Enjoy!

07.07.2021

Samenwerking met Sixie

Ariadne Innovation & Sixie slaan de handen in elkaar. Door samen te werken met de Sixies van Sixie willen we hun jarenlange kennis & ervaring in de textiel & mode industrie inzetten om het Ellie.Connect ecosysteem te ondersteunen en verder uit te bouwen.
01.06.2021

Textielonderneemster Julie Lietaer: ‘Met bosjes planten alleen gaan we het niet halen’

Publicatie in De Tijd 1/6/2021 Al ziet ze nog veel conservatisme in de textielsector, de tijd dat de jonge onderneemster Julie Lietaer alleen stond in haar missie om die duurzamer te maken is voorbij. ‘Tegen 2050 zijn alle textielproducten in de wereld duurzaam en circulair, hoop ik. We mogen ambitieus zijn, hè?’
04.05.2021

De draad van Julie Lietaer

Publicatie in Ellie België Magazine 4/05/2021
16.02.2021

Hoe deze Vlaamse onderneemster met nieuwe technologie, innovatie en co-creatie de op één na meest vervuilende industrie futureproof wil maken:

Een zwaard en een bol wol gaf Ariadne aan de dappere Theseus toen die het labyrint introk om de confrontatie aan te gaan met de Minotaurus. Met het eerste doodde hij het wezen, nadien hoefde hij maar de draad te volgen om uit de doolhof te geraken. Uit deze Griekse mythe putte Julie Lietaer (38) inspiratie voor haar bedrijf Ariadne Innovation. Ook Lietaer biedt een draad om de weg te vinden, zij het wel voor de textielsector in een labyrint van duurzame oplossingen. De West-Vlaamse onderneemster is in volle coronacrisis opgestart, maar ziet in deze uitdagende tijden eerder de opportuniteiten dan de onzekerheden.
12.02.2021

Ellie.Connect by Ariadne Innovation

Read how we are building and growing the Ellie.Connect ecosystem, based on the DataScouts platform!
1 - 5 van 11
1
| 2 | 3